2016 m. vasario mėn. 17 d. klaipėdiečiai minėjo Garliavos įvykius ir rinko parašus

2016-02-17

 Klaipėdiečiai jau 45-ktą kartą atėjo į miesto centrinę aikštę pasakyti, kad nepamiršo valdžios siautėjimo privačiame kieme, o vėliau ir  name Garliavoje, neužmiršo to ankstaus 2012 m. gegužės 17 ryto, kai  siaubingų nusikaltimų liudininkė buvo jėga paimta ir perduota tiems, kuriuos kaltino pedofilijos verslu. Mergaitė savo prisiminimuose minėjo raudoną piniginę, kuri  tapo  tautos gėdos ženku. Ne tik mergaitė, bet visa tauta esame parduoti.

Lietuvos valdžia: prezidentūra, seimas, vyriausybė ir teisminė, kuri turi mus saugoti nuo nusikaltėlių, iškrypėlių, yra butaforinė, neginanti mus, piliečius. Absurdiški teismai, kuriuos inicijavo mergaitės gynėjams, teigia, kad Lietuvoje melas yra visagalis.

O kaip elgiamės mes, piliečiai, susidūrę su valdžios neteisėtu siautėjimu? Aiškinamės, kas yra tikras patriotas, o kas apsišaukėlis. Mušamės į krūtinę, kad mylime Tėvynę. Nepalaikome kitų iškeltų iniciatyvų, nes jos, atseit, yra prastos.

Šiandien  visų piliečių yra prašoma prisidėti prie iniciatyvos pareikalauti Seimo, kad pripažintu  LR įstatymo „ Dėl užsieniečių teisinės padėties“  pakeitimus  netekusius galios. Amoralu yra imigrantams suteikti šiltnamio sąlygas. Gyvenimo kokybė, išmokos tų, kurie paliko Tėvynę, imigrantų, turi būti tokios pat kaip ir vietinių gyventojų. Pažiūrėkite, kokios tūkstantinės eilės socialiniam butui gauti. Vietiniai yra verčiami būti benamiais, o agentūros „Visos Lietuvos vaikai“ Klaipėdos fondas, kuris priglaudžia tokias šeimas yra nereikalingas.

Mums, klaipėdiečiams, yra pareiga dalyvauti ir padėti surinkti 50 tūkstančių parašų, kad įstatymo pataisos dėl imigrantų būtų atšauktos. Nenorime, kad valdžia įteisintų vergo padėtį ir parduotų mus   „raudonai piniginei“.

Klaipėdiečiai buvo kviečiami prisiminti gėdingą valdžios poelgį Garliavoje ir pasirašyti, kad būtų atšauktos tautą žeminančios  įstatymo pataisos.

2016-02-17. V

2016-02-17 VI

2016-02-17. I

 

Kategorijos: Be kategorijos.

1 komentaras

  1. Renė:

    Gerbiu šiuos atkaklius ir neabejingus žmones.Įvykio, kuomet generalinis prokuroras išdryso meluoti visai Lietuvai sakydamas „Černiauskas mergaitės nenešė“negalima užmiršti niekada.Kaip baisaus melo, akivaizdžios neteisybės ir visuomenės paniekinimo fakto.Jau nekalbant apie visa kita..

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>