1991 m. sausio 13d. = 2012 m. gegužės 17d.

 2018-01-17 a.s

Mes, klaipėdiečiai,  į Atgimimo aikštę rinkomės 68 kartą paklausti: „Ar dar gyva Deimantė?“. Klausti privalome, nes sesės Nijolės Sadūnaitės kalba Seime tik patvirtino, kad mūsų prašymas pateikti įrodymus, jog  pedofilijos liudininkė  gyva,  yra pagrįstas. 2012m. gegužės 17d. rytą žmonės susirinko stebėti, kaip bus įvykdytas teismo sprendimas, kuris reikalavo, kad mama už rankos išsivestų mergaitę iš senelių namų.  Susirinkusieji  Kedžių kieme,  stebėję per televizorių matė, kad į teismo sprendimą policija, kuriai tada vadovavo Saulius Skvernelis, „nusivalė batus“. Motina su advokatu mergaitę išnešė iš skausmo klykiančią, su užlaužta koja.

Valdžia žmonėms aiškina, kad paslėpė mergaitę nuo  taikių piliečių, kurie tą ankstų rytą stovėdami kieme, giedodami  himną, pasitelkę tautinę vėliavą, tik stebėjo kaip bus vykdomas teismo sprendimas. Valdžios nuomonė, mergaitė yra saugi pas tuos,   kurie iš tikrųjų, kaip rodo filmuota medžiaga,  smurtavo  prieš piliečius, senelius,  Seimo narę Neringą Venckienę ir vaiką.  Tik tie, kurie  smurtauja ir turi ką slėpti -  išjungia visas vaizdo įrašo kameras. Jas išjungę, galėjo smurtauti kiek širdis geidžia, nes   motina mergaitę neišsivedė už rankos, o kartu su advokatu išsinešė.  Smurtą panaudojo ir prieš Seimo narę N. Venckienę.  N. Venckienė apkaltos metu buvo kaltinama  smurtavimu  prieš policininką.  Apie tai Seime, tyrimo metu rodė tik  kelių sekundžių filmuotą medžiagą, bet nerodė  policininko, kuris naudojo skausmingas priemones, kad paleistų apglėbtą mergaitę.

Vienuolė Nijolė Sadūnaitė aiškiai pasakė, kad tai kas vyko Garliavoje primena  sausio 13 d. įvykius 1991 metais. Jei buvo nubaustas Burokevičius ir kiti to košmariško įvykio organizatoriai, tai kada bus nubausti Garliavos šturmo organizatoriai ir vykdytojai? Kada grąžinsite mergaitę seneliams? Jei nėra gyvos, tai kada parodysite jos kapelį?

Ateisime ir vasario 17 d., nes Lietuvoje vaikai negali būti pradanginami, atiminėjami iš tų, kurie nesmurtauja ir perduodami tiems, kurie naudoja smurtą.

2018-01-17 a.a2018-01-17 a

Kategorijos: Be kategorijos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>